Agenda Lidmaatschap
Over het internet Standaarden
Publicaties Beleid
Over ISOC.nl Voor de pers
Internet Society: Het internet voor iedereen
Word lid van ISOC 

Andriessen Valley Tour

Van glasvezel tot ADSL!


Andriessen Valley Tour 4 oktober 2001

Op donderdag 4 oktober organiseren wij de Andriessen Valley Tour. Tijdens deze studiereis leren wij de vruchten van eigen bodem kennen door een aantal interessante, innovatieve Nederlandse internetbedrijven te bezoeken. Naar aanleiding van de publicatie van ons rapport 'Slim Graafwerk' afgelopen juni, is het thema van deze Tour 'Breedband'.

In een dag bezoeken we samen met onze voorzitter, dhr. Koos Andriessen, vier bedrijven rondom het thema breedband. We krijgen bedrijfspresentaties te zien van Ebone, een backboneprovider; Bredband, een ftthprovider; Novaxess, een B to B DSL-provider en Netshare Nederland, een aanlegger van glasvezelinfrastructuur. Vertegenwoordigers van de bezochte bedrijven zullen ons na afloop vergezellen bij een 5-gangen diner, waar gediscussieerd kan worden over de belevenissen van de dag.

Het programma van de dag is als volgt:

 • 7:00 Verzamelen bij ISOC.nl in Zoetermeer (ICT centrum de Leeuwenbrink) voor een uitgebreid ontbijt
 • 8:30 Vertrek per luxe personen bus

 • 9:00 Netshare Nederland B.V. - Gouda
  Netshare ontwerpt, installeert en exlpoiteert facilitaire telecommunicatie-infrastructuren op industrieterreinen, bedrijvenparken en vele andere bouwlocaties.

 • 11:30 Ebone - Sloten
  Ebone, een divisie van Global TeleSystems, Inc., is een van de meest ervaren onafhankelijke aanbieders van breedband optische data netwerk in Europa. Bekend om de aanleg van Europa's eerste IP backbone, Ebone biedt de breedband en optische IP diensten van voormalig GTS Broadband Services.

 • Lunch bij Ebone

 • 14:00 Novaxess B.V. - Amsterdam
  Novaxess is aanbieder van telefoon, breedband datacommunicatie en Internet diensten. Deze diensten worden mogelijk gemaakt door het upgraden van bestaande telefoonlijnen die van KPN Telecom worden overgenomen, unbundling the local loop (ULL).

 • 17:00 Bredband Benelux B.V. - Woerden
  Bredband legt als eerste in Nederland een netwerk van glasvezelkabel tot in de woning van de consument. Deze internet aansluiting biedt de consument standaard 10 Mbps en de mogelijkheid tot 100 Mbps.

  Borrel

 • 20:00 Discussie tijdens 5-gangen diner bij restaurant 't Zwaantje in Bodegraven.
 • 23:00 Retour Zoetermeer

De prijs van de Andriessen Valley Tour is fl.595,-, het hele programma is in deze prijs inbegrepen. Als je deel wilt nemen aan de Andriessen Valley Tour 'Breedband' op 4 oktober kun je je voor 28 september aanmelden bij Karen Weber, t. 079 3435790. Ook voor meer informatie over de 'Tour' kun je terecht bij Karen Weber.

Hopelijk tot ziens bij de Andriessen Valley Tour!

Met vriendelijke groet,

Abigail Hall
Communicatiemanager
Internet Society Nederland
t. 079 3435790
e. abigail@staff.isoc.nl

 

 

 

  Naar overzichtsagenda