Agenda Lidmaatschap
Over het internet Standaarden
Publicaties Beleid
Over ISOC.nl Voor de pers
Internet Society: Het internet voor iedereen
Word lid van ISOC 

Reunie studiereis naar Wireless Valley in Zweden

10 oktober 2001

Van 4 t/m 8 juni organiseerden Internet Society Nederland en Silicon Valley Europe de “Valley Study Tour” naar Wireless Valley in Zweden. De reis bood de mogelijkheid direct in contact te komen met de actuele stand van zaken in één van ’s werelds meest veelbelovende hightech/internet-clusters. Er zijn acht innovatieve bedrijven bezocht op het gebied van onder meer mobiele betalingen en micropayment, content, fiber to the home en venture capital. Daarnaast werd INET 2001 bezocht, een zeer omvangrijk congres dat Internet Society jaarlijks organiseert.

Vervolgbijeenkomst

Op 10 oktober a.s. is er een vervolgbijeenkomst voor de deelnemers, waarin ze hun ervaringen wat hebben kunnen laten bezinken, en de feitelijke kennisopbrengst van de reis kunnen doorspreken en evalueren. De bijeenkomst wordt gehouden bij Expanding Visions in Baarn vanaf 16.00 uur.

Prof. Henk Slettenhaar van Silicon Valley Europe heeft een verslag gemaakt van deze reis. Bij de vervolgbijeenkomst zal ook een videoverslag worden vertoond. Inmiddels heeft Frits Pfeiffer, directeur van Expanding Visions en een van de deelnemers aan de reis, als herinnering voor alle deelnemers een CD-rom samengesteld met een beeldverslag van de reis. Iedereen heeft die CD-rom inmiddels thuisgezonden gekregen, waarvoor dank.

Meer informatie over deze bijeenkomst:

Brenda Fischer-Campbell
Silicon Valley Europe
Bergweg 171
3707 AC Zeist
tel.: 030 6930134

of bij

Michiel Leenaars
Internet Society Nederland
Bleiswijkseweg 37e
2712 PB Zoetermeer
tel: +31 (0)79 3435793
fax:+31 (0)79 3435789

 

 

 

 

Naar overzichtsagenda