Agenda Lidmaatschap
Over het internet Standaarden
Publicaties Beleid
Over ISOC.nl Voor de pers
Internet Society: Het internet voor iedereen
Word lid van ISOC 

ISOC witboek

Internetbeleid 2002-2004

In 2002 breekt een nieuwe regeerperiode aan. Dat betekent dat de politiek zich opmaakt het beleid voor de toekomstige periode vast te stellen. Een goed beleid is gebaseerd op kennis. Zeker wanneer het stormachtige ontwikkelingen betreft zoals de komst van het internet.

Als vereniging van internetprofessionals, internetgebruikers en beleidsmakers kan Internet Society Nederland een belangrijke rol spelen in de totstandkoming van een verantwoord beleid. Daarom stelt ISOC.nl een witboek samen met een advies aan de programmacommissies van alle politieke partijen over het te voeren internetbeleid in de komende regeerperiode.

Tijdens een vijftal denktank-sessies werden de aangedragen beleidsonderwerpen in kaart worden gebracht en vervolgens in werkgroepen verder uitgewerkt. De sessies vonden plaats op 28 maart, 10 april, 24 april, 8 mei en 22 mei j.l. Eind juni zal dit witboek aan de partijcommissies van de politieke partijen worden overhandigd. U kunt ook op deze site uw meningen kenbaar maken, klik hier om naar het overzicht van de discussiesite te gaan of om een discussiestuk aan te dragen.

 

 

 

  Naar overzichtsagenda