Agenda Lidmaatschap
Over het internet Standaarden
Publicaties Beleid
Over ISOC.nl Voor de pers
Internet Society: Het internet voor iedereen
Word lid van ISOC 

WWW10

De tiende editie van International World Wide Web Conference
1 -5 mei 2001

In het inspirerende Hong Kong sprak een keur aan interessante sprekers en deelnemers over de laatste ontwikkelingen in web-technologie, en werd discussie gevoerd over de onderwerpen en uitdagen die de internetgemeenschap te wachten staan op de rand van de 21ste eeuw. Naast lezingen, postersessies, forumdiscussies was er een W3C traject en zes gespecialiseerde trajecten: Cultuur, E-commerce, Leveranciers, Onderwijs, Internationalisering en Samenleving. Belangrijke onderwerpen waren web services en het semantische web.

Bijeenkomst van de top van de internetindustrie, de academische gemeenschap en overheden
Samen met INet 2001 in Stockholm is WWW10 waarschijnlijk de belangrijkste conferentie van dit jaar voor de internetsector. In 2000 werd deze conferentie in Europa (Amsterdam) gehouden, dit jaar is gekozen voor Azie (Hong Kong). Volgend jaar is de VS aan de beurt (Honolulu, Hawaii)

Een aantal van de belangrijkste sprekers:

Aanvang: 1 mei 2001 09:00 uur
Slot: 5 mei 2001 19:00 uur
Adres: The Hong Kong Convention & Exhibition Centre
Plaats: Hong Kong
Contactpersoon: Michiel Leenaars

ISOC Nederland organiseert ieder jaar een reis naar deze belangrijke conferentieserie. Als je interesse hebt om aan de Nederlandse delegatie naar dit evenement deel te nemen, neem dan contact op met Michiel Leenaars.

 

 

  Naar overzichtsagenda