Agenda Lidmaatschap
Over het internet Standaarden
Publicaties Beleid
Over ISOC.nl Voor de pers
Internet Society: Het internet voor iedereen
Word lid van ISOC 

Businessmeting Den Haag Telecom

De nieuwe combinatie van technologie, media en telecommunicatie is al een paar jaar de snelst groeiende economische sector. Ondanks het huidige slechte beursklimaat is de Nederlandse markt is goed voor een omzet van miljarden euro's per jaar. Ook dit jaar is het internetgebruik weer spectaculair gestegen, en voor 2003 wordt een verdubbeling van het breedbandig internetverkeer verwacht. Investeringen in een toekomstvaste glasvezelinfrastructuur zijn dus van groot belang.

Op het evenement Businessmeeting Den Haag Telecom (17 september a.s.) is het thema Realisme in breedband. U kunt er luisteren naar lezingen en discussies over de actuele stand van zaken met betrekking tot onder meer glasvezeltechnologie en kennis te nemen van de ontwikkelingen op de telecommunicatiemarkt en elkaar - na afloop - bij te praten. Sprekers zijn onder meer ISOC-voorzitter Koos Andriessen, Henk Koning en Vincent Everts.

Den Haag Telecom vindt plaats op woensdag 17 september 2003 in de Nieuwe Kerk te Den Haag van 15.30 tot 20.00 uur. De bijeenkomst heeft tot doel om bedrijven uit de regio voor te lichten over de mogelijkheden en noodzakelijkheden van telecommunicatie en internet.

Meer informatie en inschrijven kunt u op: www.denhaagtelecom.nl.

 

 

 

 

Naar overzichtsagenda