Agenda Lidmaatschap
Over het internet Standaarden
Publicaties Beleid
Over ISOC.nl Voor de pers
Internet Society: Het internet voor iedereen
Word lid van ISOC 

Studiereis naar Japan en Korea

20-28 juni 2003

"Aangezien dat je kunt verwachten dat wij ook in Nederland ook een breedbandmarkt voor de consument gaan krijgen ...is het interessant om te zien in welke richtingen de markt in Korea zich beweegt."

Joost Steins Bisschop in Het Financiele Dagblad van 4 februari 2003

Na het succes van de zakelijke studiereis van november vorig jaar, bestaat opnieuw de mogelijkheid om met The Immersion Lab een week ondergedompeld te worden in een intensieve studieweek richting Korea en Japan op het gebied van breedband en mobiel.....

Mobiele technolie op zijn Aziatisch

Japan en Korea zijn de onbetwiste wereldleiders waar het de ontwikkeling en inzet van breedband en mobiele technologieen betreft, met de hoogste marktpenetratie op deze gebieden. Door mee te gaan met deze zakelijke studietrip kunt u ontdekken waarom en hoe ze zo succesvol hebben kunnen worden en hoe u kunt profiteren van hun ervaringen. Stijg boven de gemiddelde leercurve uit voor wat betreft business cases, bedrijfskundige opzet en toepassingen van deze technologieen. Verdiep uw kennis en inzicht in deze snel ontwikkelende innovaties en leer hoe u ze stratisch kunt inzetten in uw eigen organisatie. Verken nieuwe zakelijke kansen en creeer een nieuw internationaal netwerk. Ontwikkel uw visie over de impact die deze technologieeen zullen hebben op onze organisaties, de samenleving en onszelf.

Als u een beleidsbepaler bent op het gebied van marketing, strategie en business development, een trendwatcher of verantwoordelijke bij de overheid, dan is het misschien aantrekkelijk om deel te nemen aan deze zakelijke delegatie. Het niveau van de delegatie op zich heeft al een duidelijke toegevoegde waarde, en zorgt voor extra leerkansen, netwerkmogelijkheden en zelfs business development.

ISOC-leden ontvangen een aantrekkelijke korting van maar liefst 500 euro (wel even registreren voor 15 april 2003).

Een volgeladen achtdaags programma in Tokyo en Seoul met interactieve sessies bij toonaangevende organisaties, overheden, universiteiten en opiniemakers.
Het programma wordt voorafgegaan door een kick-off meeting in Nederland waar de deelnemers studiemateriaal ontvangen ter voorbereiding. Een expert in interculturele verschillen met Azie zal hierbij de nodige context geven die van belang zijn om zaken te doen met deze landen. Bovendien is er een compacte on-line e-learning cursus over wireless en breedband beschikbaar voor deelnemers om de leerervaring tijdens de studie te maximaliseren. Tussendoor is er af en toe gelegenheid om Tokyo en Seoul ook op cultureel en recreationeel vlak te verkennen.
Het programma voor 2003 legt een speciale nadruk op business to business applications van deze technologieen.

Studiereis naar Korea en Japan van 20 tot 28 juni 2003

Over de organisatie:

The Immersion Lab heeft ruim acht jaar ervaring in het tot stand brengen van business-gedreven technologietrips in een internationale setting met meer dan 60 programma's tot nu toe. Deelnemers van over de hele wereld hebben zichzelf ondergedompeld in gevestigde en opkomende technologische hot spots, zoals Silicon Valley, Korea and Japan, Scandinavie, Malaysie, China en meer.

Meer info:

Brenda Fischer- Campbell
Bergweg 171
3707 AC Zeist
tel: + 31 (0) 30 693 0134
fax: +31 (0) 30 670 3466
mobile +31 (0) 6 547 18246
e-mail: brenda@immersionlab.com

U kunt meer informatie en een programma vinden op http://www.bitvalley.nl, daar kunt u zich ook registreren.

 

 

 

 

Naar overzichtsagenda